ΑΘΗΝΑ | ΒΟΛΟΣ | ΣΚΙΑΘΟΣ | ΛΑΡΙΣΑ | ΞΑΝΘΗ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ: 800 11 11 500

FACEBOOK FACEBOOK PINTEREST PINTEREST INSTAGRAM INSTAGRAM TWITTER TWITTER

Καλώς ήρθατε!

Η εκτύπωση στην Ελλάδα

83 χρόνια γράφουμε ιστορία στον κλάδο των offset και digital εκτυπώσεων.

Διεθνής πιστοποίηση ποιότητας ISO 9001

Οι πελάτες μας

Πολιτική Εταιρείας

Κοινωνική ευθύνη

Μια μεγάλη και πλούσια σειρά από προϊόντα κάθε είδους και εμβέλειας, εμπιστεύονται εδώ και χρόνια τις εκτυπώσεις τους στην ΗellasPrint. Εμπιστεύονται την άριστη ποιότητα της εκτύπωσης, και τους γρήγορους χρόνους παράδοσης και την βραβευμένη εξυπηρέτησή μας.

Η Hellas Print έχει πιστοποιήσει πλήρως όλους τους τομείς στους οποίους εξειδικεύεται.

Σε συνεργασία με την ΕQA HELLAS έχει προχωρήσει στην πιστοποίηση του συστήματος διαχείρισης και ποιότητας ISO 9001 : 2008

Διαβάστε την Πολιτική της Εταιρείας μας για να είστε κατοχυρωμένοι στο ενδεχόμενο συνεργασίας σας με την HellasPrint.

Η εθελοντική μας προσφορά και οι ενέργειές μας διέπονται από ευθύνη απέναντι στο κοινωνικό σύνολο που μας υποστηρίζει.

Περισσότερα... Περισσότερα... Περισσότερα... Περισσότερα...

Η Hellas Print είναι μία υπερσύγχρονη μονάδα εκτυπώσεων και κυτιοποιίας που δραστηριοποιείται με επιτυχία ακολουθώντας την παράδοση της λιθογραφίας και των εκτυπώσεων από το 1931 και αποτελεί brandname του Ομίλου Εταιρειών DPM HELLAS.

Πρόκειται για μία από τις leader εταιρίες στον κλάδο των Γραφικών Τεχνών, που επενδύει συνεχώς στις νέες τεχνολογίες, στην ανάπτυξη, στην εκπαίδευση και κυρίως στους ανθρώπους.

Η εταιρεία μας

Η Hellas Print δραστηριοποιείται σε όλη σχεδόν την ελληνική επικράτεια με την λειτουργία ιδιόκτητων και franchise καταστημάτων λιανικής πώλησης σε κάθε γεωγραφικό διαμέρισμα της χώρας. Με τον τρόπο αυτό είναι η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα με το μεγαλύτερο δίκτυο εγκαταστάσεων.

Είτε πρόκειται για επιχείρηση μικρού ή μεσαίου μεγέθους, κρατική ή τοπική ανάθεση έργου, είτε για έργα μεγαλύτερων απαιτήσεων, η VolosPrint κατανοεί πλήρως τις ανάγκες των συνεργατών της και των πελατών της και τις ικανοποιεί πάντα με προσήλωση.

Περισσότερα για εμας!

© 2015 | PRIVACY POLICY

ΠΛΗΡΗΣ ΟΘΟΝΗ ΠΛΗΡΗΣ ΟΘΟΝΗ